top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMon Plaisir

Mompie nr.4 - Vrijdag 1 oktober 2021 -

Quarantaine

Wij vragen de ouders om de klasbord -app ook in de vakantie goed in de gaten te houden. Mocht er namelijk na de vakantie een klas in quarantaine moeten dan publiceren wij dit z.s.m. via de klasbord-app.Kleuteraanmeldingen schooljaar 2022-2023

De maand oktober staat alweer voor de deur en dan hebben wij onze jaarlijkse kleuteraanmelding voor de eerste kleutergroep (alleen de eerste kleutergroep).

Alle informatie hierover is te vinden op de volgende pagina van onze website:YouTube-kanaal Mon Plaisir School

Wij hebben meer abonnees nodig voor ons eigen Youtube-kanaal. Tijdens leuke activiteiten willen wij namelijk LIVE gaan op YouTube en daarvoor hebben wij minimaal 1000 abonnees nodig! De teller staat nu helaas nog steeds op: 353 abonneesiBisa - activiteiten (ook in de vakantie)


Gefeliciteerd!!!

Jayden Hernandez is deze week 6 jaar oud geworden en had een leuke traktatie: een superleuk potlood en bellenblaas!


Kinderboekenweek 2021

De Kinderboekenweek 2021 staat in het teken van ”Worden wat je wil” waarbij kinderen alle beroepen kunnen worden die ze willen en alvast kunnen dromen over later.

De kinderboeken week wordt dit jaar officieel geopend op TeleAruba met een leuke voorstelling: Apertura lo ta diabierna dia 5 di november pa 7or na TeleAruba.

In de vakantie kunnen onze kinderen de tekst en het dansje van het Kinderboekenweekliedje van dit jaar alvast oefenen:Schaakactiviteit in Antraco plaza t.b.v. de Protestantse Kerk in Piedra Plat.Het is vakantie!

Wij zien iedereen maandag 11 oktober weer terug op school!

Op deze pagina van onze website vindt u alle vakantie - en ATV dagen van dit schooljaar:475 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page