top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMon Plaisir

Mompie nr. 3 - vrijdag 24 september 2021-


Quarantaine

Aankomende week verwelkomen wij de leerlingen uit klas 1A (vanaf dinsdag 28 september) en 3A (vanaf maandag 27 september) weer terug op school. Juf Susan en Noelia kunnen niet wachten hun leerlingen weer in 'het echt' les te geven.


Wij vragen de ouders om de klasbord -app goed in de gaten te houden en elke avond en ochtend even een kijkje te nemen. Mocht er namelijk een klas in quarantaine moeten dan publiceren wij dit via de klasbord-app.



Covid-19

Helaas hebben wij afgelopen week van DVG begrepen dat er de afgelopen week meerdere kinderen onder de 12 jaar positief zijn getest op Covid-19.

Wij willen alle ouders bedanken die de afgelopen weken zo goed met de school hebben samengewerkt:

  • Zieke kinderen blijven thuis.

  • Bij terugkomst naar school (na Covid-19 gerelateerde klachten) een doktersbrief of bewijs dat het kind negatief is getest.

  • Is het kind negatief getest en hoest/niest het nog steeds veelvuldig? --> houd het nog even thuis.

Het zijn moeilijke tijden en wij hebben de verplichting om goed voor alle kinderen en voor elkaar te zorgen. Eén ziek kind op school kan ervoor zorgen dat hele klassen weer voor 10 dagen naar huis moeten; dit willen wij zoveel mogelijk zien te voorkomen.


Kleuteraanmeldingen schooljaar 2022-2023

De maand oktober staat alweer voor de deur en dan hebben wij onze jaarlijkse kleuteraanmelding voor de eerste kleutergroep (Alleen de eerste kleutergroep).

Alle informatie hierover is te vinden op onze website:

Het is alweer bijna zover.

Nog 4 dagen naar school en wij hebben.......... oktobervakantie!


651 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Alsnog aanmelden...

Beste ouders, Morgen, 2 juli 2024, kunt u alsnog tussen 8:00am en 1:30pm op school aanmelden voor een plek op de Mon Plaisir Basisschool. Groet, MT Mon Plaisir

Comments


bottom of page