top of page
Zoeken
  • Mon Plaisir

Start school op vrijdag 19 augustus 2022

Beste ouders,


Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad!


In de vakantie is er hard gewerkt aan het onderhoud van de school maar helaas is dit nog niet helemaal af. De komende dagen is ons schoolteam dus nog hard aan het werk om het nieuwe schooljaar weer goed te kunnen beginnen.


In een van onze lokalen (trailer kleuter 1) wordt een nieuwe vloer gelegd en een gedeelte van de wanden wordt vervangen. Door DOW was deze vloer eind vorig schoojaar namelijk onveilig verklaard. Alle meubels en lesmaterialen van deze klas staan om deze reden opgeslagen in onze gymzaal. De komende dagen wordt er nog steeds hard gewerkt om de vloer en wanden af te krijgen. Het hele team helpt daarna een handje mee zodat deze klas het nieuwe schooljaar weer veilig kan starten.


Om deze bovenstaande redenen hebben wij in goed overleg met het bestuur besloten om dit schooljaar niet op woensdag 17 maar op vrijdag 19 augustus van start te laten gaan.


De eerste schooldag is dus vrijdag 19 augustus. Wij zien er naar uit alle (nieuwe) leerlingen dan te zien!!


Saludos,


Team Mon Plaisir

367 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

BELANGRIJK!!!! Nieuwe update...…... De bekendmaking 'aanname nieuwe kleuters 2023-2024' vindt door omstandigheden op 14 februari aanstaande plaats. Excuses voor het ongemak!

bottom of page