top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMon Plaisir

Mompie vrijdag 5 maart 2021 (nr.21)

Hiep hiep hoera: de jarigen met gezonde traktaties van deze week!

Allemaal van harte gefeliciteerd! MASHA PABIEN!


(nieuwe) REGELS en reminders i.v.m. de COVID-situatie

  • De boeken en schriften gaan sinds 3 maart niet meer mee naar huis.

  • We nemen sinds 3 maart niet meer de temperatuur van de kinderen bij de poorten op maar zij krijgen nog wel desinfecterende spray op hun handen gespoten.

  • Traktaties worden ‘s morgens direct al mee de klas in genomen. Na 7.45 uur wordt er bij de poort NIETS meer aangenomen van ouders.

  • Bij regenweer: de kinderen blijven voor/in het lokaal, de leerkracht blijft hier bij. De broertjes/zusjes blijven bij het lokaal van de jongste broer/zus. Ouders lopen, met mondkapje, naar de klas van hun jongste kind. (zonder mondkapje geen toegang tot het schoolplein)

  • Is uw kind ziek/ heeft het griep/corona symptomen of verschijnselen: meld hem/haar dan via de website ziek. Dit gaat al veel beter. Complimenten voor de ouders die dit al zo goed doen!


Klas 5B

Julien, Zac, Kyle en Matthew hebben zelf een poppenkast voorstelling bedacht. De kleuters hebben ervan genoten!


Prachtige tekeningen!

Tekenopdracht klas 5B: teken de vogels van Aruba na.
Kleutergroep 1A -Thema Aruba

Indianen in een kano komen aan op Aruba.......

De kaart van Aruba en Indianen meten hoe ver ze moeten lopen om te jagen om hun voedsel te vangen.Klas 3A

Met 18 maart in aantocht staan de teken en knutselopdrachten in klas 3A in het teken van Aruba. Vandaag de Kwihi/Divi Divi boom.

Techniek: ecoline en rietje blazen (staat symbool voor de harde wind op Aruba). Prachtige bomen in de natuur van Aruba en nu ook in klas 3A


Superspreekbeurten over beroepen in klas 2B!


Klas 1A

Vertelbeurten klas 1a over dieren die uit een ei komen. De kinderen hebben zelf hun posters beplakt en beschreven; great job!


ONS YOUTUBE - KANAAL

Abonneert u zich a.u.b. op ons Youtube-kanaal: wij hebben minimaal 1000 abonnees nodig om onze evenementen, waar u als ouder in coronatijden niet zelf bij kunt zijn :-( , zoals de grote stap/sprong enzovoorts op Youtube-live te kunnen livestreamen... Please subscribe to our Youtube channel

Kleutergroep 2A - Thema Aruba

In kleutergroep 2A zijn de kinderen druk bezig met het thema Aruba: Indianen tekeningen maken, de Willem II toren schilderen, de Alto Vista Kapel knutselen en nog veel meer!Klas 6A

De kinderen van klas 6a kregen de opdracht om een bakje te maken van klei. Ze mochten zelf weten wat ze gingen maken. Sommige kinderen kozen ervoor om een sieradenbakje te maken, terwijl anderen een telefoonhouder of een pennenbakje maakten.
Superpreekbeurten in klas 4B!


Sportieve verhalen van onze leerlingen gemaakt door meester Patrick!


Wij wensen iedereen een fijn weekeinde !

TEAM MON PLAISIR


537 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Alsnog aanmelden...

Beste ouders, Morgen, 2 juli 2024, kunt u alsnog tussen 8:00am en 1:30pm op school aanmelden voor een plek op de Mon Plaisir Basisschool. Groet, MT Mon Plaisir

Comments


bottom of page