top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMon Plaisir

Mompie nr.16 2021-2022

Bijgewerkt op: 2 apr. 2022


Beste ouders van klas 6,

De inschrijving van onze eigen Mon Plaisir Mavo en Mon Plaisir Havo is vandaag van start gegaan! Bij de digitale aanmelding vraagt het MPC om de rapporten van klassen 5 en 6. Wij hebben uw kind vandaag het rapport van klas 5 meegegeven. Dat kunt u uploaden samen met het rapport van klas 6, dat u maandag ontvangen hebt.

De ouderbijdrage is voor de MAVO = afl. 650 voor Mon Plaisir Basisschool leerlingen en afl.750 voor leerlingen van andere basisscholen. .

De ouderbijdrage van de HAVO= afl.1200 voor de Mon Plaisirschool leerlingen en afl.1300 voor de leerlingen die van andere basisscholen komen.


Alvast heel veel succes!!


1 April

Vandaag was het 1 april dus wij hebben natuurlijk flink gelachen om alle grapjes die de kinderen hebben uitgehaald! Dit jaar hebben wij echter ook meegedaan met de 'dress blue against child abuse' actie!
Schoolvoetbal

Deze week heeft onze school weer meegedaan met het IBISA-schoolvoetbal. Het was een daverend succes en het is geweldig om onze kinderen zo fanatiek in acte te zien!

Zaadjes planten in kleuter 2B van meester Menno...

Kleutergroep 2b heeft 2 weken geleden zaadjes geplant.

Zonnebloemzaden, bonen en tuinkers.

2 weken lang hebben we de plantjes goed verzorgd en vandaag hebben we toast met kaas en tuinkers gegeten.

Het was heerlijk!!!!!
Handvaardigheidsles in klas 6a van juf Vivian:

Diepte creëren en verschillende materialen combineren; waterverf, stiften en papier. Er werden ook verschillende technieken gebruikt zoals knippen, plakken, schilderen & tekenen.
Koningsnacht

Eindelijk kan het weer…..

Dit jaar vieren wij op 26 april in de avonduren onze Koningsnacht weer op de voor ons traditionele manier. Met een vlooienmarkt, heerlijk Surinaams eten, hotdogs en shoarma-broodjes. U kunt met uw kind(eren) in de Paasvakantie thuis weer een grote opruimbeurt houden en alle nog goed te gebruiken speelgoed, kleding, huishoudelijke artikelen etc. verzamelen om te verkopen. De opbrengst is lekker voor u of uw kind zelf! U kunt ook ervoor kiezen om te komen shoppen😊.

Details over deze viering volgen in de volgende Mompie, maar reserveer deze avond alvast in uw agenda.
Schaken

Vandaag was de eerste schaakles voor de kinderen van de bovenbouw. De komende 4 weken krijgen deze kinderen elke vrijdagmiddag les van de schaakbond. De lessen worden gegeven door een meester in het schaken die speciaal uit Cuba is gekomen om de Arubaanse kinderen les te geven.


900 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page