Zoeken
  • Mon Plaisir

Geen school ma 16 - en di 17 maart / Geen Aruba DOET!

Beste ouders en verzorgers,


Vandaag is door de Arubaanse regering besloten dat, i.v.m de corona-uitbraak, alle scholen op het eiland aankomende maandag en dinsdag 16 en 17 maart gesloten zullen blijven.


Ook de Mon Plaisir zal dus gesloten zijn. woensdag, donderdag en vrijdag waren al vrije dagen dus de gehele week zal er geen school zijn.


Wij volgen het nieuws en de berichten van de regering op de voet en zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen die invloed hebben op uw kinderen en onze school.


Alsmede willen wij u meteen laten weten dat ARUBA DOET voor morgen,

ZATERDAG 14 maart, ook NIET meer doorgaat. Mocht u zich als vrijwilliger op hebben gegeven dan zullen wij u hier ook nog apart over berichten en op de hoogte houden wanneer het nog plaats zal gaan vinden.


Meer informatie over het coronavirus en hoe te handelen kunt u vinden op de website van het ministerie van onderwijs:

http://www.ea.aw/pages/coronavirus/


Hieronder vindt u het :

COVID-19-Integraal-preventieplan-0-18-jaar-Aruba opgesteld door directie onderwijs Aruba


Zorg goed voor uzelf en elkaar!


Saludos,


Team Mon Plaisir
426 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste ouders, Wij hebben een uitbraak van covid op school. In totaal meer dan 100 casussen waaronder ruim 70 in december en januari. Sinds de school op 10 januari begonnen is waren er iedere dag gemid

Mompie nr.10

Beste ouders, Naar aanleiding van een officieel schrijven van DVG hebben wij jullie gisteravond rond 6:30 via KB en in de Mompie geïnformeerd dat alle leerlingen van klassen 1 t/m 6 verplicht een mond