Zoeken
  • Mon Plaisir

BACK - 2 - SCHOOL !

Beste ouders en verzorgers,


Met de informatie die wij op dit moment hebben gekregen kunnen wij u mededelen dat onze school weer op 20 augustus zal starten. Wij zullen weer met de normale schooltijden van 7.45uur -13.03 uur van start gaan.


Er is een uitzondering en dat zijn de kleutergroepen 1 want zij beginnen al op 19 augustus. Alle ouders van onze 'nieuwe' kleutergroepen 1 krijgen spoedig een mail met uitleg --> houd uw mail in de gaten :-)


Hoe wij gaan beginnen, met het oude protocol of een aangepaste versie, daar kunnen wij u op dit moment nog geen uitsluitsel over geven.

Aankomende maandag is er weer een beraad van het crisisteam en zodra wij zeker weten met welk protocol wij zullen gaan starten, wat dit protocol inhoudt, wat wij van u als ouder verwachten en waar u rekening mee moet houden............ dan laten wij u dit z.s.m. weten.


Team Mon Plaisir

623 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste ouders, Wij hebben een uitbraak van covid op school. In totaal meer dan 100 casussen waaronder ruim 70 in december en januari. Sinds de school op 10 januari begonnen is waren er iedere dag gemid

Mompie nr.10

Beste ouders, Naar aanleiding van een officieel schrijven van DVG hebben wij jullie gisteravond rond 6:30 via KB en in de Mompie geïnformeerd dat alle leerlingen van klassen 1 t/m 6 verplicht een mond