top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMon Plaisir

Update....

Bijgewerkt op: 1 feb. 2022

Beste ouders,


De gesprekken die vanmorgen hebben plaatsgevonden tussen de regering en de vakbonden hebben helaas nog niet tot een oplossing geleid. Morgenochtend praat Simar weer met hun leden. Wij hebben ervoor gekozen om een kleine delegatie te sturen van collega’s die niet direct een klas hebben, waardoor morgen nog, de lessen volgens het normale rooster zullen plaatsvinden.


Wij hopen en bidden dat de overheid inziet, dat ze niet eerlijk en transparant bezig zijn. Het liefst willen wij 100% les geven. Maar dat blijft aan de overheid, die uiteindelijk met een win-win oplossing moet komen. De oplossing die het onderwijsveld naar voren bracht hebben zij van tafel geveegd.


Houd klasbord en/of onze website in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen. Wat in de media staat hoeft niet altijd perse ook voor ons te gelden.


Vriendelijke groet,


Juf Debby

Abonneert u zich a.u.b. op ons Youtube-kanaal: wij hebben minimaal 1000 abonnees nodig om onze evenementen, waar u als ouder in coronatijden niet zelf bij kunt zijn, zoals de grote stap/sprong enzovoorts op Youtube-live te kunnen streamen...283 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Commenting has been turned off.
rambamboeliearuba
rambamboeliearuba
Jan 31, 2022

Misschien is dit al voorgedragen maar kan het een oplossing zijn om juist de werkuren van leraren buiten de schooldag van de kinderen in te korten? Hoeveel tijd staat er per dag/week voor thuis huiswerk nakijken, lesvoorbereiding, vergaderingen, ouderavonden, extra activiteiten zoals carnaval, koningsdag etc. Zet dit stop, zo werken leraren toch minder uren maar krijgen kinderen toch gewoon het aantal lesuren waar ze volgens de leerplicht wet recht op hebben.

Like
bottom of page