top of page

Maak kennis met ons team

debbywebsite.jpg

Debrah
Arends-Gietel

Hoofd

Welkom op onze website.
Ik ben Debrah Arends-Gietel ‘Debby’.
In augustus 1969 kwam ik hier voor het eerst op school. Ik was toen kleuterleerling bij juf Hellen Cabenda. Tot en met de 6e klas heb ik hier op school gezeten. In 1984 kwam ik terug als leerkracht. Ik heb 24 jaar voor de klas gestaan en in 2008 werd ik schoolhoofd.Ik heb hele mooie herinneringen aan de school. Ik vind het ook heel fijn om heel veel ex-leerlingen terug te zien, die op hun beurt hun kinderen bij ons brengen. Duidelijk teken, dat zij zelf ook met plezier terugdenken aan hun jaren op Mon Plaisir.
Ik wens al onze kinderen een fijne tijd bij ons op school

image0.jpeg

Perlishka Lockhart-Orman

Waarnemend hoofd bovenbouw

Als MT-lid heb ik een heel gevarieerde baan. De Mon Plaisir is mijn school en daar ga ik voor!

In mijn vrije tijd ben ik erg sportief en doe ik graag mijn dansschoenen aan.

miii.jpeg

Marcel Vervenne

Waarnemend hoofd onderbouw

Sinds het schooljaar '16-'17 ben ik werkzaam op onze school. Eerst als meester van de 3e klas en sinds het schooljaar '17-'18 als waarnemend hoofd onderbouw. Het werk als MT-lid brengt veel nieuwe uitdagingen met zich mee. Ik hou van mijn werk, mijn familie, cappuccino en  kleurrijke overhemden

D. Arends-Gietel, Schoolhoofd

Maak kennis met ons management team

Debrah Arends-Gietel

Hoofd

Marcel Vervenne

Waarnemend Hoofd Onderbouw

Perlishka Lockhart

Waarnemend Hoofd Bovenbouw

Marlieka de Jong

Intern Begeleidster

Aiden Paul

5th Grade

Robert Sanders

6th Grade

susan.jpg

Susan

Steeghs-Spanjers

Klas 1A

Hoi, ik ben juf Susan. Ik ben getrouwd met Geert en samen hebben we 4 kinderen; 2 zonen en 2 dochters. Sinds 1999 woon ik op Aruba en sinds 2011 geef ik les op Mon Plaisir basisschool. Ik heb in verschillende klassen lesgegeven en vind elk leerjaar weer leuk en uitdagend. Mijn klas lokaal voelt als een 2e huisje; een plaats waar ik en de kinderen (hopelijk) graag komen. Ik vind het superleuk om oud-leerlingen tegen te komen en om broertjes/zusjes van dezelfde familie in de klas te krijgen. Ik hou van lezen, zwemmen, koffie drinken, kletsen en op vakantie gaan

20190820_104058.jpg

Rachel Ras

Klas 1B

Hallo! Ik ben juf Rachel.

Ik ben sinds het schooljaar 2019-2020 weer werkzaam op Aruba nadat ik een aantal jaar op Curaçao  heb gewerkt,

under construction.jpg

Marcel Croes

Klas 2A

Hoi!,

Ik ben Marcel Croes, 37 jaartjes jong en al ruim 16 jaar lang docent in hart en nieren. In 2006 ben ik na mijn studie in Nederland mijn onderwijscarrière begonnen op de Reina Beatrix School. In 2013 heb ik een sprong in het diepe gewaagd door terug naar Nederland te verhuizen en meer ervaring op te doen. Na 9 jaren ben ik in de zomer van 2022 teruggekeerd naar mijn geliefde Aruba, waar ik met veel plezier een nieuw avontuur aan ga op de Mon Plaisir Basisschool.  

Mijn hobbies zijn scuba diving, tennis, bordspellen en pianospelen. 

In de klas staat het welbevinden van de kinderen op nummer één en is elke glimlach die ik op het gezicht van een kind tover een zegening. 

natasja.png

Natasja
Gomez-King

Klas 2B

Hallo, Mijn naam is Natasja Gomez-King, maar noem mij maar Juf Natasja. Op mijn vijfde jaar ben ik op Aruba komen wonen. Ik ben in Nederland opgeleid tot juf en heb daar 3 jaar gewerkt. En sinds augustus 2015 werk ik met veel plezier op de Mon Plaisir School. 

Een prettige sfeer, eerlijkheid, samenwerken en naar elkaar luisteren vind ik erg belangrijk. Ik geniet ervan als de kinderen met een lach op hun gezicht bezig zijn en dat we met elkaar en van elkaar kunnen leren. Ik wil kinderen graag kennis, positiviteit, doorzettingsvermogen en plezier op school meegeven. 

paola.jpg

Paola Pappers

Klas 4A

Hoi....... ik ben juf Paola en werk al een paar jaar op de Mon Plaisir. Ooit begonnen als stagiaire en ben nooit meer weggegaan!

Ik heb het heer erg naar mijn zin hier met mijn collega's , kinderen en ouders. Vind het erg leuk dat we veel met de kinderen doen. Het leren gaat gepaard met leuke activiteiten.

In mijn vrije tijd sport ik graag en kan je mij 'op de beach'vinden!

chantal.png

Chantal 

van Ruijven

Klas 4B

Ik ben geboren en getogen in Nederland.

In 2002 ben ik verhuisd naar dit prachtige eiland. 

Ik ben een trotse moeder van mijn zoon Antwan en dochter Alice.

Sinds 2017 ben ik begonnen met werken op de Mon Plaisir basisschool.

Ik heb het erg naar mijn zin en ik hoop nog vele jaren in het onderwijs werkzaam te zijn.

Elke dag is anders, elk kind is uniek,

samen leren we van elkaar en bouwen we aan een mooie toekomst!

Esther - WhatsApp Image 2020-10-30 at 13

Esther 

Keetlaer

Klas 5B

Ik werk sinds 1999 in het onderwijs. Mijn eerste 11 jaar als juf heb ik in Nederland gewerkt op een ontzettend leuke school in een klein dorp. Toen deze school ging fuseren met een andere school in het dorp, kreeg ik de kans om naar Aruba te komen. 

Sinds 2010 woon ik met mijn gezin op dit mooie eiland. De eerste 6 jaar heb ik in Savaneta gewerkt. En sinds 2016 werk ik met veel plezier op de Mon Plaisir.

Tot ziens! 

IMG-20190222-WA0006.jpeg

Raideline
Oduber-Bremo

Kleutergroep 1A

Hii ik ben juf Raideline, kleuterjuf bij de Mon Plaisir. Ik werk sinds 2017 hier op school, maar heb hier ook stage gelopen en ben hier afgestudeerd. Ik ben heel tevreden met m’n keuze om met kleuters te werken en heb er veel zin in. De kleutergroepen zorgen voor de basis, de eerste vorming van uw kind bij ons op school en ik neem hier graag deel aan.

marsi-hoofd.png

Marisela Fabus

Kleutergroep 1B

Bon dia! Mijn naam is Marisela Fabus, ik ben sinds het schooljaar 20201-2022 werkzaam op de Mon Plaisir.

Ik hoop er samen met de kinderen en ouders een mooi en leerzaam jaar van te maken! 

In de vrije tijd doe ik gezellige dingen met mijn gezin: baseball activiteiten(fulltime baseball mom...woohoo!!), lekker wandelen in de natuur en naar het strand. 

nadinenieuw.jpg

Nadine El Aarabi-Rumnit

Kleutergroep 2A

Ik ben Nadine el Aarabi Rumnit.

Ben gehuwd en heb kinderen

Ben sinds 2015 Kleuter leerkracht op de Mon Plaisir school

Ik heb in het tweede jaar van mijn opleiding bewust gekozen voor de specialisatie 4-8.

Werken met het jonge kind is mijn passie. Ik doe mijn werk daarom elke dag met veel liefde.

I just   LOVE    my job

20190820_103715.jpg

Menno Habets

Kleutergroep 2B

Hallo allemaal, ik ben meester Menno en woon sinds 1998 op Aruba.

Na een aantal jaren in de bovenbouw gewerkt te hebben en de afgelopen jaren bij het Multi Discplinair Centrum, ben ik sinds het schooljaar 2019-2020 weer terug op de Mon Plaisir school.

noelia.jpeg

Noelia Estrada

Klas 3A

Hoi, Ik ben juf Noelia Estrada. Ik sta sinds 2014 voor de klas en heb eerder lesgegeven op Colegio Santa Famia in Pos Chikito. Ik ben de trotse moeder van 2 dochters. Ik sta klaar om anderen de helpende hand te bieden. Ben sociaal gericht, in mijn vrije tijd geniet ik van het strand, activiteiten buitenshuis of van een goede tv serie, lekker thuis op de bank chillen met mijn dochters!

.

Foto Richard.jpg

Richard Vrolijk

Klas 3B

Hoi! Mijn naam is Meester Richard Vrolijk. Ja, u hoort het goed. Ik ben
bijna altijd vrolijk. Ik doe eer aan mijn naam.  Mijn opleiding heb ik in het verre noorden van Nederland, Groningen gedaan (De Hanzehogeschool).
Na een korte werkervaring in Nederland, koos ik om terug te komen naar Aruba. Ik heb 10+ jaren voor de Dienst Publieke Scholen en drie
jaar voor de International School of Aruba gewerkt. Sinds november
2020 ben ik in dienst van de SPCOA. Ik hou van gitaar spelen, reizen, de natuur en ik ben ook een meester
in de Koreaans gevechtskunst Tang Soo Do.
O ja, ik hou van koffie en gebakjes....

...

Pasfoto Vivian.jpg

Vivian  Tromp

Klas 6A

Hallo allemaal,

Ik ben juf Vivian Tromp. Sinds het schooljaar 2018-2019 werk ik op Mon Plaisir Basisschool. Hiervoor heb ik 12 jaar op Scol Basico Washington gewerkt en 2 jaar op een basisschool in Amsterdam. Ik ben namelijk geboren en getogen in Nederland, maar vanwege mijn roots heb ik een aantal jaar geleden besloten om naar Aruba te verhuizen.

In mijn vrije tijd ben ik vaak creatief bezig. Ik hou van fotografie, tekenen, kleding maken, koken en van Pilates. Ik vind het ook heerlijk om wekelijks naar het strand te gaan met mijn man en mijn twee dochtertjes.

monique.jpg

Monique Winkel-
Oduber

Klas 6B

Hi,Ik ben juf Monique. Ik ben geboren en getogen op Curacao.

In augustus 1982 verhuisde ik naar Aruba. Ik heb de Arubaanse Pedagogische Academie (A.P.A.) gevolgd en in 1985 mijn diploma behaald. Na mijn studie heb ik een jaartje op Curacao gewerkt.

In augustus 1986 ben ik teruggekomen en sindsdien werk ik voor  de S.P.C.O.A.

In de jaren 1986 t/m 1992 heb ik les gegeven in San Nicolas op onze zuster school, Graf von Zinzendorf.  Vanaf augustus 1992 geef ik met veel plezier les op de Mon Plaisir basisschool.

youtube add 2 website.png

Naziha Wever

Begeleidingsleerkracht 

Ik ben juf Naziha en ben de begeleidingsleerkracht.

yvette.jpg

Yvette Remmers

Leerlinggebonden assistent

 Ik ben leerling gebonden assistent en werk sinds 2017 op de Mon Plaisir School. Het leuke aan dit werk vind ik dat ik me nooit hoef te vervelen. Iedere dag is anders en heeft uitdagingen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn kinderen iets sportiefs te doen. Bijvoorbeeld rennen, fietsen en snorkelen.

stacey.jpeg

Stacey Scholten

Leerlinggebonden assistent

Hoi ik ben juf Stacey! Ik hou van zwemmen en het strand. Mijn favoriete hobby is 'arts and crafts'.

Anderen helpen is mijn passie.

sandy villa.jpg

Sandy Villa

Leerlinggebonden assistent

Mijn naam is Sandy Villa

Ik ben een leerlinggebonden - assistent hier op de Mon Plaisir school. Sinds 2010  werk ik hier met veel plezier!

Juf juli.jpeg

Julie Rodriguez

Vakdocent Bewegingsonderwijs

Hallo, ik ben juf Juli ik ben een net afgestudeerde docent Movecion y Salud. Vol energie en enthousiasme geef ik les. Ik houd zelf van sporten en vind het belangrijk dat de leerlingen altijd in beweging zijn. Maar gezond zijn is niet alleen fit zijn. Je moet ook gezonde en positieve gedachtengang hebben. 

Body, mind & heart!

.

UKA-fbeelding van Talktothemondkapje.jpg

Uka
Hernandez

Vakdocent Papiamento

Con ta? Mi nomber ta juf Uka y ami ta e docente Papiamento di Mon Plaisir!

Foto MPB.jpeg

Maryleen Polanco

Vakdocent Spaans

¡Hola todos!

Me llamo Maryleen Polanco y soy profesora de Español. Hace 3 años que volví de Holanda después de haberme graduado de profesora de Español en Hogeschool van Utrecht. Este año escolar doy clases en 3 diferentes escuelas, Mon Plaisir School, Mon Plaisir HAVO y Graf von Zinzendorf. ¡Qué emoción! 

seanAfbeelding van Talktothemondkapje.jp

Sean Toppenberg

Leerkracht Movecion y Salud

Elke maandag verzorg ik de gezondheidslessen in de onderbouw  van de Mon Plaisir.

Als kind heb ik hier zelf als leerling op school gezeten. In 2019 ben ik op de IPA afgestudeerd en heel blij dat ik weer op mijn oude school kan zijn maar dan nu als leerkracht movecion y salud!

bottom of page