Maak kennis met ons team

debbywebsite.jpg

Debrah

Arends

Hoofd

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Welkom op onze website.
Ik ben Debrah Arends-Gietel ‘Debby’.
In augustus 1969 kwam ik hier voor het eerst op school. Ik was toen kleuterleerling bij juf Hellen Cabenda. Tot en met de 6e klas heb ik hier op school gezeten. In 1984 kwam ik terug als leerkracht. Ik heb 24 jaar voor de klas gestaan en in 2008 werd ik schoolhoofd.Ik heb hele mooie herinneringen aan de school. Ik vind het ook heel fijn om heel veel ex-leerlingen terug te zien, die op hun beurt hun kinderen bij ons brengen. Duidelijk teken, dat zij zelf ook met plezier terugdenken aan hun jaren op Mon Plaisir.
Ik wens al onze kinderen een fijne tijd bij ons op school

marcel.jpg

Marcel Vervenne

Waarnemend hoofd onderbouw

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Sinds het schooljaar '16-'17 ben ik werkzaam op onze school. Eerst als meester van de 3e klas en sinds het schooljaar '17-'18 als waarnemend hoofd onderbouw. Het werk als MT-lid brengt veel nieuwe uitdagingen met zich mee. Elke dag kom ik met veel plezier naar mijn werk om samen met de collega's deze prachtige school naar een hoger plan te tillen.

Perlishka Lockhart

Waarnemend hoofd bovenbouw

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Als MT-lid heb ik een heel gevarieerde baan. De Mon Plaisir is mijn school en daar ga ik voor!

In mijn vrije tijd ben ik erg sportief en doe ik graag mijn dansschoenen aan.

marlieka.jpg

Marlieka

de Jong

Intern begeleider

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Na drie jaar Dominicus College, drie jaar Jenaplanonderwijs in Nederland en zeven jaar Frere Bonifacius ben ik in het schooljaar 2005-2006 op Mon Plaisir gekomen. En omdat we zo’n fijne school hebben, ben ik hier gebleven. Eerst als juf van de 1e klas en daarna als intern begeleider. Ik vind het belangrijk dat iedereen met plezier naar school komt, veilig is en zich veilig voelt en dat we alle kinderen helpen zo optimaal mogelijk te ontwikkelen.

D. Arends-Gietel, Schoolhoofd

Maak kennis met ons management team

Debrah Arends-Gietel

Hoofd

Marcel Vervenne

Waarnemend Hoofd Onderbouw

Perlishka Lockhart

Waarnemend Hoofd Bovenbouw

Marlieka de Jong

Intern Begeleidster

Aiden Paul

5th Grade

Robert Sanders

6th Grade

susan.jpg

Susan

Steeghs-Spanjers

Klas 1A

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Hoi, ik ben juf Susan. Ik ben getrouwd met Geert en samen hebben we 4 kinderen; 2 zonen en 2 dochters. Sinds 1999 woon ik op Aruba en sinds 2011 geef ik les op Mon Plaisir basisschool. Ik heb in verschillende klassen lesgegeven en vind elk leerjaar weer leuk en uitdagend. Mijn klas lokaal voelt als een 2e huisje; een plaats waar ik en de kinderen (hopelijk) graag komen. Ik vind het superleuk om oud-leerlingen tegen te komen en om broertjes/zusjes van dezelfde familie in de klas te krijgen. Ik hou van lezen, zwemmen, koffie drinken, kletsen en op vakantie gaan

20190820_104058.jpg

Rachel Ras

Klas 1B

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Hallo! Ik ben juf Rachel

S61658 (225 of 225).jpg

Anne van Pinxteren

Klas 2A

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Hallo! Ik ben juf Anne. In 2013 ben ik vanuit Nederland naar Aruba verhuisd. Na een aantal jaar op een andere school te hebben gewerkt, ben ik in 2017 op Mon Plaisir School komen werken. Momenteel werk ik met veel plezier in klas 2A. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om lekker te gaan sporten, denk hierbij aan crossfit en beachtennis. Verder hou ik er zeker ook van om lekker ontspannen op de bank naar een serie of film te kijken. Ook een wandeling maken met mijn hond Mocca vind ik leuk om te doen!

natasja.png

Natasja

Gomez

Klas 2B

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Hallo, Mijn naam is Natasja Gomez-King, maar noem mij maar Juf Natasja. Op mijn vijfde jaar ben ik op Aruba komen wonen. Ik ben in Nederland opgeleid tot juf en heb daar 3 jaar gewerkt. En sinds augustus 2015 werk ik met veel plezier op de Mon Plaisir School. 

Een prettige sfeer, eerlijkheid, samenwerken en naar elkaar luisteren vind ik erg belangrijk. Ik geniet ervan als de kinderen met een lach op hun gezicht bezig zijn en dat we met elkaar en van elkaar kunnen leren. Ik wil kinderen graag kennis, positiviteit, doorzettingsvermogen en plezier op school meegeven. 

paola.jpg

Paola Pappers

Klas 4A

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Hoi....... ik ben juf Paola en werk al een paar jaar op de Mon Plaisir. Ooit begonnen als stagiaire en ben nooit meer weggegaan!

Ik heb het heer erg naar mijn zin hier met mijn collega's , kinderen en ouders. Vind het erg leuk dat we veel met de kinderen doen. Het leren gaat gepaard met leuke activiteiten.

In mijn vrije tijd sport ik graag en kan je mij 'op de beach'vinden!

chantal.png

Chantal 

van Ruijven

Klas 4B

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Ik ben geboren en getogen in Nederland.

In 2002 ben ik verhuisd naar dit prachtige eiland. 

Ik ben een trotse moeder van mijn zoon Antwan en dochter Alice.

Sinds 2017 ben ik begonnen met werken op de Mon Plaisir basisschool.

Ik heb het erg naar mijn zin en ik hoop nog vele jaren in het onderwijs werkzaam te zijn.

Elke dag is anders, elk kind is uniek,

samen leren we van elkaar en bouwen we aan een mooie toekomst!

under construction.jpg

Yvonne

Klas 5A

Esther - WhatsApp Image 2020-10-30 at 13

Esther 

Keetlaer

Klas 5B

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Ik werk sinds 1999 in het onderwijs. Mijn eerste 11 jaar als juf heb ik in Nederland gewerkt op een ontzettend leuke school in een klein dorp. Toen deze school ging fuseren met een andere school in het dorp, kreeg ik de kans om naar Aruba te komen. 

Sinds 2010 woon ik met mijn gezin op dit mooie eiland. De eerste 6 jaar heb ik in Savaneta gewerkt. En sinds 2016 werk ik met veel plezier op de Mon Plaisir.

Tot ziens! 

IMG-20190222-WA0006.jpeg

Raideline

Oduber

Kleutergroep 1A

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Hii ik ben juf Raideline, kleuterjuf bij de Mon Plaisir. Ik werk sinds 2017 hier op school, maar heb hier ook stage gelopen en ben hier afgestudeerd. Ik ben heel tevreden met m’n keuze om met kleuters te werken en heb er veel zin in. De kleutergroepen zorgen voor de basis, de eerste vorming van uw kind bij ons op school en ik neem hier graag deel aan.

myrthe.png

Myrthe de Haan

Kleutergroep 1B

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Bon dia! Mijn naam is Myrthe de Haan, ik ben sinds het schooljaar 2017-2018 werkzaam op de Mon Plaisir. Ik vind het belangrijk dat alle kinderen zichzelf kunnen en mogen zijn in de klas. Door differentiëren, de unieke kwaliteiten en talenten van de kinderen te ontdekken en dit te ontwikkelen hoop ik ieder kind op zijn of haar niveau verder te helpen! Naast het lesgeven op school is mijn passie kitesurfen en catamaran zeilen; samen met mijn vriend Edzard ben ik veel op het water te vinden. Ook wandel ik veel in de prachtige natuur met onze hond Flitz! Ik ga elke dag met veel plezier en een lach naar mijn werk.

Graag tot op school!

Nadine El Aarabi-Rumnit

Kleutergroep 2A

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Ik ben Nadine el Aarabi Rumnit.

Ben gehuwd en heb kinderen

Ben sinds 2015 Kleuter leerkracht op de Mon Plaisir school

Ik heb in het tweede jaar van mijn opleiding bewust gekozen voor de specialisatie 4-8.

Werken met het jonge kind is mijn passie. Ik doe mijn werk daarom elke dag met veel liefde.

I just   LOVE    my job

20190820_103715.jpg

Menno Habets

Kleutergroep 2B

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Hallo allemaal, ik ben meester Menno en woon sinds 1998 op Aruba.

Na een aantal jaren in de bovenbouw gewerkt te hebben en de afgelopen jaren bij het Multi Discplinair Centrum, ben ik sinds het schooljaar 2019-2020 weer terug op de Mon Plaisir school.

20200818_164023 (1).jpg

Roos

Poels

Klas 3A

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Hoi! Sinds 2001 luister ik naar de naam "Juf Roos". Sinds die tijd heb ik al veel kinderen mogen begeleiden in hun zoektocht naar het vinden van hun potentie, hun ' beste kunnen'. Een uitdagende baan die ik met veel plezier uitvoer. Eerst in Nederland en vanaf 2007 op Aruba. Wanneer ik niet op school te vinden ben help ik mijn man met de verzorging van de bijen of het maken van natuurlijke, lokale producten. Ik kijk er naar uit om uw kind te mogen leren kennen en begeleiden in zijn/haar 3e leerjaar.

Foto Richard.jpg

Richard Vrolijk

Klas 3B

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Hoi ik ben meester Richard

...

Pasfoto Vivian.jpg

Vivian Tromp

Klas 6A

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Hallo allemaal,

Ik ben juf Vivian Tromp. Sinds het schooljaar 2018-2019 werk ik op Mon Plaisir Basisschool. Hiervoor heb ik 12 jaar op Scol Basico Washington gewerkt en 2 jaar op een basisschool in Amsterdam. Ik ben namelijk geboren en getogen in Nederland, maar vanwege mijn roots heb ik 13 jaar geleden besloten om naar Aruba te verhuizen.

In mijn vrije tijd ben ik vaak creatief bezig. Ik hou van fotografie, tekenen, kleding maken, koken en van Pilates. Ik vind het ook heerlijk om wekelijks naar het strand te gaan met mijn man Pascal en mijn twee dochtertjes.Ik heb het heel erg naar mijn zin op Mon Plaisir Basisschool en hoop nog lang les te kunnen geven in klas 6.

monique.jpg

Monique

Oduber

Klas 6B

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Hi,

Ik ben juf Monique. Ik ben geboren en getogen op Curacao.

In augustus 1982 verhuisde ik naar Aruba. Ik heb de Arubaanse Pedagogische Academie (A.P.A.) gevolgd en in 1985 mijn diploma behaald. Na mijn studie heb ik een jaartje op Curacao gewerkt.

In augustus 1986 ben ik teruggekomen en sindsdien werk ik voor  de S.P.C.O.A.

In de jaren 1986 t/m 1992 heb ik les gegeven in San Nicolas op onze zuster school, Graf von Zinzendorf.  Vanaf augustus 1992 geef ik met veel plezier les op de Mon Plaisir basisschool.

20190820_103901.jpg

Elaine

Garcia

Begeleidingsleerkracht onderbouw

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Ik ben juf Elaine en ben de begeleidingsleerkracht. Ik heb al meer dan 30 jaar ervaring in het onderwijs. Mijn ervaring is erg breed: zowel in het kleuter- basis- als voortgezet onderwijs in Nederland, Sint-Maarten en Aruba.

Na ongeveer 25 jaar in het buitenland te hebben gestudeerd en gewerkt ben ik nu alweer ruim 10 jaar op de Mon Plaisir aan het werk.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door in mijn tuin. Lezen en kunst zijn ook 2 grote hobby's van mij.

yvette.jpg

Yvette Remmers

Leerlinggebonden assistent

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Sinds 2000 woon ik op Aruba. Ik ben leerling gebonden assistent sinds 2017 op de Mon Plaisir School. Het leuke aan dit werk vind ik dat ik me nooit hoef te vervelen. Iedere dag is anders en heeft uitdagingen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn kinderen iets sportiefs te doen. Bijvoorbeeld rennen, fietsen en snorkelen.

stacey.jpg

Stacey Scholten

Leerlinggebonden assistent

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Hoi ik ben juf Stacey!

sandy villa.jpg

Sandy Villa

Leerlinggebonden assistent

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Mijn naam is Sandy Villa

Ik ben een leerlinggebonden - assistent hier op de Mon Plaisir school. Sinds 2010  werk ik hier met veel plezier!

Adeaynah Bohorquez

4e jaars Stagiaire IPA

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Hoi ik ben juf Adeaynah!

patrickvbrakel.jpg

Patrick

van Brakel

Vakdocent Bewegingsonderwijs

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Ik ben Patrick van Brakel. Ik ben in 1997 op het eiland gekomen. Ik heb 5 jaar gewerkt op PIUS X in Dakota. Daarna 2 jaar in Santa Cruz op de Mariaschool en sinds 2004 werk ik op de Mon Plaisir School.

Mijn werkervaring op Mon Plaisir zijn klas 6,5 en klas 4. Verder heb ik 3 jaar in het management team gewerkt als waarnemend hoofd.

Ik ben tijdens min tijd op Aruba altijd betrokken geweest bij sport voor de kinderen. Onder mijn begeleiding zijn we in 2011 begonnen met "De Gezonde School". We werden al snel betrokken door de regering van Aruba om een pilotschool "Gezonde School" voor Aruba te worden. Een aantal jaren geleden vertrok onze leerkracht Movecion y Salud en heb ik deze taak op me genomen. Nu in mijn 5de jaar geniet ik nog elke dag als de kinderen plezier hebben tijdens mijn gymlessen. Ik heb het geluk om op een school te werken waar de ouders en kinderen het belang van sport en gezond leven inzien. Dit maakt mijn werk leuk en interessant.

UKA-fbeelding van Talktothemondkapje.jpg

Uka

Henriquez

Vakdocent Papiamento

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Con ta?

thumbnail_20190822_100054.jpg

Gezlyn Webb

Vakdocent Spaans

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Me llamo Gezlyn y soy profesora de Español 

engels.jpg

Jacky Artsen

Vakdocent Engels

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Hi i'm juf Jacky. I am the English teacher of Mon plaisir

seanAfbeelding van Talktothemondkapje.jp

Sean Toppenberg

Leerkracht Movecion y Salud

KLIK HIER VOOR HET INTRODUCTIEFILMPJE

Elke maandag verzorg ik de gezondheidslessen in de onderbouw  van de Mon Plaisir.

Als kind heb ik hier zelf als leerling op school gezeten. In 2019 ben ik op de IPA afgestudeerd en heel blij dat ik weer op mijn oude school kan zijn maar dan nu als leerkracht movecion y salud!