di 24 sep. | Mon Plaisir School

Voorlichtingsavond 5e + 6e klas HPV- vaccinatie

Deze voorlichtingsavond is dus alleen bedoeld voor de ouders van meisjes van de 5e en 6e klas.Wij willen u uitnodigen voor onze voorlichtingsavond over de HPV- vaccinatie op dinsdagavond 24 september op onze school. Deze voorlichtingsavond is bedoeld voor de ouders van meisjes van de 5e en 6e klas.
Registratie is afgesloten
Voorlichtingsavond 5e + 6e klas HPV- vaccinatie

Tijd en locatie

24 sep. 2019 18:30
Mon Plaisir School, Schreuderstraat, Oranjestad, Aruba

Over het evenement

Heeft u een dochter in de 5e of 6e klas? Dan willen wij u uitnodigen voor onze voorlichtingsavond over de HPV- vaccinatie op dinsdagavond 24 september op onze school.

Deze voorlichtingsavond is dus alleen bedoeld voor de ouders van meisjes van de 5e en 6e klas. 

  

Wat is HPV?

HPV is de afkorting van humaan papillomavirus. Er zijn veel   verschillende HPV-virussen, maar de typen 16 en 18 zijn de meest voorkomende   gevaarlijke virussen. Van deze virussen kunnen op termijn vrouwen   baarmoederhalskanker krijgen.

De HPV – vaccinatie (vacuna) beschermt meisjes tegen deze 2   gevaarlijke typen virussen. 

                 

Als school hebben wij gemerkt dat er verschillende verhalen rondgaan: het vaccin zou danwel goed of niet goed voor de kinderen zijn. Om de ouders een zo goed mogelijke keuze te laten maken over het wel of niet inenten van hun kinderen hebben wij twee experts op dit gebied uitgenodigd: onze schoolarts dokter Vincent Latour en gyneacoloog Babet Latour-Lamers. Bij deze personen kunt u met al uw vragen terecht...

De avond begint stipt om 6.30 uur. Wij hopen alle ouders op deze belangrijke avond te zien!

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement